mandag den 15. juni 2015

Nyt sendt afsted til Tanzania

I dag har vi hver især skrevet et lille afsnit om hvad vi personligt forbinder med fysisk sundhed, indenfor bevægelse. Da dette ligesom mad, som vi tidligere har beskrevet individuelt, er meget forskelligt fra person til person.
Udover dette, har vi lavet en Totte bogs film, som vi mener, kunne vise nogle almindelige børne lege i Danmark. Dette har vi valgt, da en Totte bog er bygget meget simpelt, med korte sætninger og mange billeder til at beskrive. Vi har desuden tilføjet lyd, hvor vi både læser op, og afspiller forskellige lydeffekter, for måske at kunne gøre den mere fangende.
Vi har skrevet til vores kontaktperson, Julie, om hun vil prøve at filme, evt. tid med fysisk aktivitet på børnehjemmet. Vi har i forvejen diskuteret, hvad vi selv kunne forstille os.
Og vi kunne ikke forstille os, at børnene dyrker motion på samme måde som børn gør herhjemme, der er hverken tid eller penge til fritidsaktiviteter eller f.eks. trænings redskaber, som vi selv bruger mange penge på herhjemme.
Men vi snakkede alligevel om, at personalet på et hvis niveau, skal motivere dem til at bevæge sig. Både til dans, som vi har læst os frem til, er en stor del af kulturen dernede, men også så børnene kan indgå i andre sociale sammenhænge end over mad bordet og skolen, og at børnene kan opleve glæden ved at bevæge sig. Vi glæder os til at se hvad vi får tilbage derfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar